Leveransvillkor

När vi mottagit din beställning skickar vi dig snarast en bekräftelse via e-post med information om din beställning. Spara orderbekräftelsen för att ha till hands vid eventuella kontakter med kundservice.

Normal leveranstid är cirka 1-2 vardagar, vid större kampanjer och högsäsonger kan det ta något längre tid. När försändelsen lämnar vårt lager går det ut ett leveransbesked till den e-post adress som du angivit.

Fyndway erbjuder alltid gratis frakt, vi skickar beställningar med Postnord 1:a klass brev / Varubrev – För beställningar med mindre vikt och volym. Din beställning levereras direkt hem i din brevlåda. Är försändelsen för skrymmande kommer brevbäraren antingen ringa på hos dig eller så kommer du att få sms/brev avisering så du kan hämta ut leveransen på närmaste postombud.

Har du beställt och inte hämtar ut din försändelse innan det går i retur till oss (14 dagar), Så förbehåller vi oss rätten att debitera kostnaderna för den hantering som uppstår vid ej uthämtade paket (returfrakt, expeditionskostnad etc.). Därför tar vi ut en avgift på 250 kr ink. moms om ett paket ej hämtas ut.

Outlösta paket omfattas inte av ångerrätten. Anger du som kund fel adress i din order ansvarar vi inte för om försändelsen försvinner under postgången.
Fyndway tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget.